Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

YouTube-ról az ABC-re

A Recipe Rehab-ot az ABC fogja sugározni Amerikában

2012. szeptember 26. - emTV.hu

abc.jpgA Recipe Rehab-ot az ABC fogja sugározni Amerikában - írja a SocialTimes.Hu. A főzőműsor, melyben a szakácsok hagyományosan zsíros ételeket készítenek el egészséges formában, eredetileg a YouTube-on megy, az Everyday Health csatornán. A videómegosztóra készített tíz perces epizódokat újraforgatják és huszonkét percesre bővítik. Szombat reggelenként lesz látható országszerte az ABC kétszáz csatornáján.

A show és a csatorna is a YouTube, Original Channels projektjéből indult, melynek jellemzője, hogy ezek a csatornák csak a videómegosztón elérhető műsorokat készítenek. A Google több mint százmillió dollárt adott a projekt indulásához, amiből nagyjából száz különböző csatornát hoztak létre, melyeket reklámokból tartanak fenn.

SocialTimes.Hu, Mashable

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr324803873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása