Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Hétfőn visszatér az 1 Perc és nyersz!

Új időpontban A gyanú árnyékában

2012. szeptember 28. - emTV.hu

rtlklub.jpgÚj műsorrenddel jelentkezik az RTL Klub október elsejétől. Hétfőtől új időpontban látható a közkedvelt dokureality, A gyanú árnyékában és visszatér a piacvezető kereskedelmi televízió képernyőjére az 1 Perc és nyersz! című családi vetélkedő.

Alkalmazkodva a nézői igényekhez, hétfőtől megváltozik az RTL Klub programja. Kora reggel, 7:35-kor kezdődik a Híradó, amely hétfőn az RTL Klub vasárnap esti, míg keddtől péntekig az RTL II éjjel tizenegy órás Híradójának ismétlése. Emiatt később kezdődik a Reflektor és a Reggeli - Csak Csajok című műsor.

Délután kettőtől az előző napi Fókusz ismétlése kerül adásba, majd 14:40-től a közkedvelt komédián, a Pasikon szórakozhatnak a nézők. 15:10-től egy új telenovella, a Bűnös szerelem tartja majd lázban a sorozatok kedvelőit. A két főbb szerepet Lorena Rojas és Mauricio Islas játssza.

Ezután, immár új időpontban, 17:15-kor kezdődik A gyanú árnyékában. A közkedvelt dokureality tavasszal már ment az RTL Klubon, és a nézők olyan hamar megszerették, hogy ősszel újabb epizódokkal folytatódott. A családi drámákat, mindennapi eseteket feldolgozó napi sorozat ezután a Híradó előtt lesz látható. A gyanú árnyékában jelenleg átlagosan másfélmillió nézőt vonz esténként a teljes lakosság körében, míg a 18-49-es korosztályban rendszerint harminchárom százalékos, vagy afeletti nézettséget ér el. Az eddigi adások mind a legnézettebb műsorok voltak az idősávjában – majdnem annyian nézték, mint a csatorna egyik legnépszerűbb műsorát, a Barátok közt című sorozatot.

Október 1-jén visszatér a képernyőre Sebestyén Balázs vezetésével az 1 Perc és nyersz!, amely tavasszal ugyancsak nagy sikert aratott a nézők körében. A családi vetélkedő titka abban is rejlik, hogy miközben mindenki által elérhető tárgyakkal, látszólag könnyed játékokat kell végrehajtani egyre nagyobb összegekért, emberi sorsok változnak meg, drámák bontakoznak ki, megható pillanatok váltják egymást. Az idén azonban nemcsak egyéni játékosok, hanem párosok is megküzdenek a milliókért, ráadásul többségében új játékok szerepelnek a feladványok között.

A műsorstruktúra változása előtt vasárnap RTL II nappal köszönti az RTL Klub az új csatorna indulását. Az RTL Csoport kábel portfóliójának legújabb tagja, az RTL II október 1-jén délután kettő órakor kezdi meg adását. Vasárnap a nézők összefoglalót tekinthetnek meg azokból a sorozatokból, amelyek szerepelnek az RTL II műsorkínálatában. Az RTL Klub vetíti le az I love Gjoni című sorozat első epizódját, majd itt köszön el hivatalosan az anyacsatornájától a Heti Hetes, amely megszokott gárdája októbertől már az új televízión folytatja a szórakoztatást. Több év kihagyás után tér vissza a képernyőre Máté Krisztina: a népszerű műsorvezetőnő az RTL Klubon beszél majd a megújult Forró nyomon című magazinműsorról.

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr484808751

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner.Média blogajánló 2012.09.28. 21:03:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner.Média blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása