Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Rekorszámú LMBT karakter az idei évadban

Az utóbbi években egyre nőtt a szám

2012. október 06. - Ádám // emTV.hu

em.jpgSoha nem volt ennyi meleg és biszexuális tévés karakter fikciós szériákban, mint a 2012-2013-es évadban - írja az [origo]. A kijelentését a Gay & Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD) nevű szervezetre alapozza, ami nemrég azt közölte, hogy mind az amerikai országos adókon, mint a kábelcsatornákon még soha nem volt ilyen magas a biszexuális, meleg és leszbikus karakterek száma. Ez a szám egyébként az utóbbi években folyamatosan nőtt.

tvcsatornak_illusztracio.jpgA szervezet, amely számon tartja, mely szériák, mely tévétársaságok miképp viszonyulnak a mássághoz az utóbbi években folyamatosan növekvő számokat mérhetett, köszönhető ez többek között olyan sorozatoknak, mint a Queer as Folk vagy az L-word, illetve a The New Normal, a Jóbarátok-ból is ismert Matthew Perry szériája, a Go on, vagy a Lena Dunham által írt, HBO-féle Girls, amelyben Dunham főszerepet is játszik. Charlie Sheen is tett érte, hogy a szervezet megelégedéssel nyugtázza az újabb adatsort, ugyanis új sorozatában, az Anger management-ben három állandó vagy visszatérő meleg karakter van. A True Blood vezet, ott hatan melegek vagy biszexuálisok. The New Normal, a Jóbarátok-ból is ismert Matthew Perry szériája, a Go on, vagy a Lena Dunham által írt, HBO-féle Girls, amelyben Dunham főszerepet is játszik. Charlie Sheen is tett érte, hogy a szervezet megelégedéssel nyugtázza az újabb adatsort, ugyanis új sorozatában, az Anger management-ben három állandó vagy visszatérő meleg karakter van.

A True Blood vezet, ott hatan melegek vagy biszexuálisok.

[origo] / emTV.hu

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr874823001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása