Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ingyenes földfelszíni platformon az HBO

Persze csak október 22-én, a kódolatlan nap keretében

2012. október 09. - emTV.hu

hbo.jpgNem csak a fizetős tartalmakat kínáló MinDigTV Extra előfizetői, hanem az ingyenes, földi digitális műsorszóró platformon tévézők (MinDigTV) számára is elérhető lesz az HBO október 22-én, a szokásos őszi kódolatlan nap alkalmából. Az ingyenes, arra alkalmas tévékészülékkel vagy set top box-szal rendelkezők ezen a napon az M1, M2, Duna, Duna World, RTL Klub, TV2 és a jövő tavasztól magyar nyelven is sugárzó Euronews mellé egy napra megkapják az HBO adását is.

Az ingyenes MinDig TV nézői, valamint a MinDig TV Extra előfizetők egyaránt elérhetik az HBO csatornát 2012. október 22-én, a kódolatlan nap keretében.

Az HBO kódolatlan nap célja, hogy azok is megismerhessék az HBO programjait, akik jelenleg még nem előfizetői a csatornának.

A kódolatlan napon sok olyan saját gyártású filmbe és sorozatba is bepillantást nyerhetnek a nézők, melyek kizárólag az HBO mozicsatorna kínálatában találhatók meg. Az HBO kódolatlan napjának egyik legnagyobb szenzációja a 21:00 órakor kezdődő Terápia első epizódja. A magyar HBO új, saját gyártású napi sorozata – Enyedi Ildikó és Gigor Attila rendezésében a pszichoterápia zárt világát mutatja be. Az amerikai változata In Treatment címmel lett a közönség és a kritikusok kedvence: Emmy- és Golden Globe-díjjal is jutalmazták a sorozatot. A negyvenrészes szériát nyolc héten keresztül, december 15-ig minden hétköznap 21.00 órától követhetik a nézők a magyar HBO csatornán.

A kódolatlan napon többek között látható lesz még a Hemingway és Gellhorn című nagyjátékfilm, ami a XX. század egyik legnagyobb szerelmi történetét dolgozza fel.

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr364829645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása