Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ismétlések és elkaszált szériák hétfőtől a Fem3-on

Na jó, azért lesz néhány új reality is

2012. október 12. - pixel365

fem3.jpgA többmilliárdos programinvesztíciónak köszönhetően számos új műsor kerül a képernyőre, köztük három vadonatúj sorozat - kezdi a TV2 Csoport sajtóközleménye. Itt még azt gondoltam nohát, ennyi pénzből biztos sok jó, itthon még nem vetített szériára futotta. Tévedtem. Hétfőtől lesz is egy, a nem túl sikeres új Melrose Place "személyében". Aztán jövő szombaton este nyolctól látható az egyébként elkaszált és (végül a CBS nyáron úgy döntött, még is kap egy rövidített második etapot) az AXN-en tavaly novemberben kezdődött Felejthetetlen első epizódja. Október 28-án este hétkor indul a szintén az AXN-en tavaly már levetített és nyolc rész után elkaszált Charlie angyalai remake, melyre a csatorna "országos premier"-ként hivatkozik, amit nem értek, főleg, hogy a Felejthetetlenhez hasonlóan ezt is adták már az AXN-en. Többek között ezeket a "sikersorozat"-ként aposztrofált nagyrészt elkaszált szériákat láthatjuk majd a "többmilliárdos programinvesztíciónak köszönhetően" a megújult Fem3 programkínálatában.

komment.jpgA sorozatok mellett a csatorna főző- és életmód reality-kkel is erősíti műsorkínálatát. Hétköznap délutánonként gasztroblokkal csábít édes bűnbe a New York tortái és az Esküvői tortacsodák, ahol cukrászat nagymesterei valóságos remekművekkel kápráztatják el az édesszájúakat.

Hétvégén délután szórakoztató, elgondolkodtató, vagy éppen meghökkentő új reality-k láthatók majd, a legkülönbözőbb, nők által érdeklődésre számot tartó témában, legyen az gyereknevelés, esküvő, vagy épp az anyóskérdés.

Október 20-tól minden szombat délután a Nézd csak, ki beszélben az egykori topmodell, a világhírű Heidi Klum és tündéri gyerekvendégei válaszolnak meg a felnőttek számára egyértelműnek tűnő kérdéseket. A Hercegnő takarékon című műsorban egy neves pénzügyi és életvezetési tanácsadó próbál segíteni anyagi gondokkal küzdő, család szeme fényeként kényeztetett "hercegnőknek". Szintén szombaton 17:30-tól látható a Joan és Melissa című reality, melyben egy viharos anya- lánya kapcsolat szemtanúi lehetnek a nézők, ezt követően pedig az Anyós-szörnyek valós történeteken keresztül bizonyítja, hogy bizony jó néhány házasság sarkalatos pontja az anyós-kérdés. A Dance Moms gyermekeiket tánctanárhoz járató, minden lében kanál szülőkről, az Amerikai matrjoskák pedig New York elszigetelt, orosz kolóniában élő nőinek különleges életéről szól.

Esküvőszervezés témakörben szinte mindent megtudhatunk a Megáll a nászmenet és az Esküvő 2.0 című sorozatokból, melyek vasárnap késő délután láthatók a FEM3-on.

Ne feledjük, ez a változatos műsorkínálat, a megannyi hihetetlenül szuper sorozatot mind- mind a TV2 Csoport "többmilliárdos programinvesztíciónak köszönhetően" láthatjuk majd. Megérte, mi?

A hétköznap esti filmek ezentúl este kilenckor kezdődnek, melyet a Tények esti adásának ismétlése követ, mely remélem továbbra is sokszor esik egy időbe a TV2-ős Tények Estével. Köszönjük Emese!

TV2 Csoport / emTV.hu

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr394845141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása