Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Remek művészeti műsor

KorTárs a közmédián

2012. október 13. - Ádám // emTV.hu

kritika.jpgMeglepően jó műsort találtam az M1-en. A kormányszóvivő feleségének KorTárs című műsora eddig kiesett nekem, megmondom őszintén, hogy afölött is elsiklottam, hogy Giró-Szász Krisztinának egyáltalán művészeti magazinja lett a közmédián, pedig tavaly október elején volt az első. Aki hozzám hasonlóan nem ismerte; a KorTárs alapvetően a hazai kortárs képzőművészet és a hazai vizuális kortárs kultúra egyéb - design, építészet, belsőépítészet, fotó, divattervezés, formatervezés - legérdekesebb, legszínvonalasabb "projektjeit" mutatja be.

komment.jpgNem szeretnék hosszan írni a műsorról, akit érdekel e téma, azoknak mindenképpen ajánlom. A témák kiválasztása mellett a megvalósítás is tetszetős, a műsorvezető pedig kedves, szép és megnyerő a kisugárzása, az ember szívesen belefeledkezik a KorTárs című műsorba.

A most hétfői adást itt lehet megnézni, ahogy a többit is, ajánlom mindenkinek, mert tényleg egy remek műsor!

5.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr724845999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása