Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (szerda)

Fuss el véle, 20:50, Comedy Central & Házasodna a gazda, 21:30, RTL Klub

2012. október 31. - Flankerr

ajanlo.jpg2011 tavaszán vetítette először az USA-ban az ABC a Happy Endings című vígjáték sorozatát. A Jóbarátokhoz hasonlóan itt is három fiatal férfi és nő kapcsolatain, életén alapszik a történet. A csavar ott jön, hogy az egyik férfi meleg, egy másikat pedig az oltár előtt hagy cserbe menyasszonya, aki szintén a társaság tagja. Ezzel a felütéssel indul ma a Fuss el véle 20:50-kor a Comedy Centralon. Aztán. Az RTL Klub nyáron már leadta a Házasodna a gazda című párkeresős tanya- reality első részét. Így már adott a négy gazdálkodó, akik első körben hat vállalkozó kedvű nőből választanak hármat, majd később a végső arajelöltet. Ezzel a felütéssel indul ma a Házasodna a gazda 21:30-kor az RTL Klubon.

A Happy endings tipikus megosztó szitkom: sokan imádják, sokan utálják. A kritikusok a Jóbarátokat, Dokikat, és a hazánkban sajnálatos módon még be nem mutatott Better Off Ted-et emlegetik, ami nagyon jó ajánlólevél. Férfiszem-vonzónak itt van Elisha Cuthbert a 24-ből, vagy Eliza Coupe a Dokikból. Az ajánlási pontszám ezek után 4/5.

4.jpg

zzepg.jpg

A Házasodna a gazda remélhetőleg nem az I Love Gjoni féle trashreality vonalat erősíti majd. Ettől függetlenül disznótrágyában csúszkáló, vasvillától letört műkörmű nőket, John Deere traktorral villogni kívánó gazdákat vizionálunk. Lilutól engem kiráz a hideg, de ez ugye szubjektív. Az ajánlási pontszám 3/5. És megnézzük, megkritizáljuk, mert mazohisták vagyunk.

3.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr274882177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása