Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (péntek)

20:30 Két pasi meg egy kicsi IX (Viasat3)

2012. november 09. - Flankerr

ajanlo.jpgA CBS-en 2003-ban bemutatkozó Two and a Half Men-t talán senkinek se kell bemutatni. A reklámdalokból meggazdagodó playboy Charlie Harper (Charlie Sheen) minden nap más nőt visz fel a malibui óceánparti villájának hálószobájába, miközben maga mellé veszi kissé nyomoronc testvérét és butuska kisfiát. Ezzel a felütéssel indul ma 20:30-kor a Két pasi meg egy kicsi 9. évada (rögtön dupla résszel) a Viasat3-on.

A Két pasi meg egy kicsiről nem kell sokat mondanom. Minden benne van ebben a kettő, a kilencedik évadról szóló spoilermentes kritikáimban itt meg itt. Odakint már a tízedik évad zajlik, és az is nagyon jó eddig. A nézettségi rovatunk hűséges olvasóinak nem új a hír, hogy a 18-49 éves korosztályban konkrétan hazánk legnézettebb szitkomja a sorozat. Az ajánlási faktor 5/5.

5.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr614898910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása