Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (szerda)

21:25 Kettős ügynök (TV2)

2012. november 21. - Flankerr

ajanlo.jpg2010. júliusában kezdte el vetíteni a USA Network nevű kábeladó (juszt se áruljuk el, melyik országban) a Covert Affairs című sorozatot. Ebben egy hét nyelven beszélő fiatal CIA ügynöknőt váratlanul előléptetnek terepi ügynökké, maga se tudja miért. Az angol cím (fedett/titkos ügyek) arra utal, hogy még saját testvére se tudja, hogy valójában nem a Smithsonian múzeumhálózatnak dolgozik. Ezzel a felütéssel indul ma 21:25-kor a Kettős ügynök a TV2-n.

A Viasat3 nézőinek ismerős lehet a cím, az első évad ugyanis már lement a kábelcsatornán. A kritika nem ragadtatta el magát a könnyedebbre vett csajos- kémes témától, de a csatornának bejött: eddig három évad ment le, és már berendelték a negyediket. Mindenesetre férfiszem-csalogató eyecandynak ott van Piper Perabo, és a House mindenkin átgázolós torokátvágója, Anne Dudek. Az ajánlási faktor 3/5, egy esélyt megérdemel.

3.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr984917563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása