Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (péntek)

23:25 Grimm II (TV2)

2012. november 23. - Flankerr

ajanlo.jpg2011. október végén mutatta be az NBC a Grimm című sorozatát. A névrokonság a német meseíró testvérpárral nem véletlen: itt egy portlandi gyilkossági nyomozó fedezi fel magáról, hogy egyrészt létezik egy, a mesék világára hasonló párhuzamos sík, másrészt származása miatt neki kell megvédeni utóbbi veszélyes lényeitől a Földet és az emberek világát. Ezzel a felütéssel indul ma 23:25-kor a Grimm második évada a TV2-n.

A rutinos péntek esti TV2 nézőknek be se kell mutatni a sorozatot. Dicséretes, hogy a TV2 ilyen hamar hozza a friss évad új részeit, de kevésbé, hogy csatorna ismét nem tett fel promót a videó oldalukra. A széria vegyes, de inkább a jobb felé hajló kritikákat kapott. Az NBC berendelte a második évadát, ez fut most odakint, bár az intő jel, hogy a pénteki "halálzónában". Itthoni nézettsége eddig korrekt, bár mostanság rendszeresen kikap az Odaát-tól. Az ajánlási faktor 3/5: ha valaki még nem látta, és nem megrögzött Winchester tesók rajongó, egy esélyt nyugodtan adhat neki.

3.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr154920798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása