Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Hazánkban is elindul a Comedy Central Extra

Januárban érkezik Magyarországra

2012. december 01. - emTV.hu

ccextra.jpgJanuártól itthon is elérhetővé válik a Viacom (Comedy Central, Nickelodeon, MTV, VIVA) legújabb adója, a Comedy Central Extra. A már régiónkban is több helyen elérhető csatorna júniusban kapta meg a tizenöt országra szóló sugárzási engedélyt a Rádiós és Televíziós Hírközlési Tanácstól (RRTV, Rada pro Rozhlasové a Zelevizní Vysílání). A több helyen csak feliratozott CC Extra a nagy testvéréhez hasonlóan várhatóan szinkronizáltan érkezik Magyarországra.

A vételi lehetőségekről egyelőre igen keveset tudni, de a DTV News információi szerint a PR-Telecom digitális kábelhálózatán biztosan elérhető lesz.

DTV News / emTV.hu

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr694941962

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Új csatornákkal jön a Viacom és az NBC 2012.12.02. 11:06:01

Januártól Magyarországon is elérhetővé válik a Viacom legújabb adója, a Comedy Central Extra, az NBC Universal pedig az E! Entertainmentet vezeti be.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása