Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (vasárnap)

22:50 Hősök IV (TV2)

2012. december 02. - Flankerr

ajanlo.jpg2006 szeptemberében mutatta be az NBC a Heroes című sorozatát. Ebben a részeken átívelő, komoly történeti szállal (szakszóval „high concept”) rendelkező szériában olyan hétköznapi emberek életét és kalandjait látjuk, akik rendelkeznek valamilyen szuperképességgel. Ez persze van, hogy inkább átok, mint áldás. Ezzel a felütéssel indul ma 22:50-kor a Hősök negyedik évada a TV2-n.

A Heroes nemzetközi és hazai tündöklését és csúfos bukását bármelyik médiaszakos egyetemista feldolgozhatná szakdolgozatnak, olyan szépen tükrözi az ilyen típusú sorozatok történetét. Tizennégymillió nézővel indított az USA-ban, amiből a végére alig hat millió maradt.

Nálunk a vasárnap kora esti prémium idősávban indult, aztán a TV2-re jellemző, olykor kissé kapkodó tologatások után a harmadik évad már bőven éjfél után kezdődött, hétköznap. Amit a nézettség teljesen indokolt. Ehhez képest a mostani időpont már szinte ajándék.

A nagyon jól induló történet a rajongók szerint az írósztrájk alatt tört meg, és harmadik évadban csúnyán leromlott. Ez persze ne riasszon el senkit, de azért inkább az elejénél kezdje. A TV2 legalább leadja az utolsó, negyedik évadot a sorozatból, (nem úgy, mint az RTL a Lost-ból) így szinkronosan is véget érhet a hetvenhét részes sorozatmese. Az ajánlási faktor 3/5.

3.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr634941995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása