Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Januárban jön a TV2 új napi sorozata

Bűnök és szerelmek

2012. december 04. - emTV.hu

tv2.jpgVadonatúj, saját gyártású napi sorozattal jelentkezik januárjától a TV2. Reméljük a Családi titkokhoz képest a Bűnök és szerelmeknagyobb izgalmakkal, meghökkentőbb fordulatokkal, titkokkal és szerelmi drámákkal várja majd a nézőket. A sorozat forgatása már elkezdődött. A sorozatot a Jóban Rosszban producere, az egykori rádiós, Commandante Thomas Grande, azaz Nagy Tamás jegyzi.

bunokesszerelmek1.jpgA Bűnök és Szerelmek egy olyan sorozat, amely kimegy az utcára, és a napi sorozatok esetében megszokott stúdió helyett valódi helyszíneken, hús-vér emberekkel forog. A cselekmény rendkívül izgalmas, pörgős, a karakterek pedig hétköznapi nyelvet beszélnek, ám amit tesznek, az minden, csak nem hétköznapi. Vannak olyan szereplőink, akikkel az első pillanattól szimpatizál majd a néző, és olyanok is, akiket meglátni és meggyűlölni egy pillanat műve lesz. Klasszikus szappan ez, csak gyorsabb, feszesebb, és az az új benne, hogy ennyire valóságszagú napi sorozat még nem volt Magyarországon- mondta Nagy Tamás Grande.

bunokesszerelmek2.jpgA Bűnök és Szerelmek forgatása hetekkel ezelőtt elkezdődött. A sorozat történetének középpontjában három társaság áll: a Bodzás klán, melynek tagjai családi „üzlet” címén leginkább piszkos ügyletekkel keresik a napi betevőt; a Kapus család, élén Kapus Tiborral, aki rendőrfőnökként mindent megtesz azért, hogy felszámolja Bodzásék bandáját, valamint néhány nevelőintézetben nevelkedett fiatal, akik miközben kisebb-nagyobb stiklikkel próbálnak érvényesülni, szoros kapcsolatot ápolnak az alvilággal és Kapusékkal is.

A három társaság tagjai között titkos szerelmek, régi és új barátságok, ellentétek és szövetségek szövik a szálakat, valamint egy régi konfliktus, amely ellentétes oldalra sodorta az egykori gyermekkori barátokat: a maffiózó Bodzás Lajost és a rendőrfőnök Kapus Tibort…

TV2 / emTV.hu

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr234947380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása