Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (szerda)

20:00 Las vegas (SuperTV2)

2012. december 05. - Flankerr

ajanlo.jpg2003 szeptemberében mutatta be az NBC a Las Vegas című sorozatot. Ebben egy Las Vegas-i fiktív kaszinó életét követjük végig, főleg a biztonsági szolgálatának szemén keresztül. A főszereplők között ott van James Caan, és a férfiszem számára igen kellemes Nikki Cox, később pedig Tom Selleck is. Ezzel a felütéssel kezdődik ma 20:00-kor a Las Vegas a SuperTV2-n.

A sorozat kedvelői tudják, hogy a Viasat3 már mind az öt évadot leadta magyarul. A Las Vegas általában jó kritikákat kapott, a minőségibb sorozatok között említik. Ehhez hozzájárul az impozáns vendégszínész lista, akik között rengeteg zenész mellett ott van Sasha Cohen vagy Jean-Claude Van Damme is. A sorozat öt évadot, százhat részt élt meg, és ne hallgassuk el, hogy a váratlan évközi kasza miatt csúnya cliffhangerrel ért véget: emiatt sok szál sose lesz már lezárva. Ennek ellenére az ajánlási faktor 4/5, érdemes belekezdeni.

4.jpgzzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr874948364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása