Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (kedd)

21:00 Gép-párbaj (DoQ) | 21:30 Gátlástalanok (HBO)

2012. december 11. - Flankerr

ajanlo.jpgA BBC3 2010 februárjában mutatta be a World’s Toughest Driving Tests című verseny reality-jét. Ebben, a Top Gear kihívásaihoz hasonlóan, a férfi és női műsorvezetőnek különböző extrém járművek vezetését kell villámgyorsan elsajátítania, hogy utána egy versenyben eldöntsék, melyikük a jobb. Aztán. 2012 januárjában mutatta be az amerikai Showtime fizetős kábeladó a House of Lies című sorozatát. Ez a dráma/vígjáték hibrid egy négyfős üzleti tanácsadó csapatról szól, akik a legkomolyabb cégeket szedik darabokra (legtöbbször az adott vállalat kérésére), hogy aztán a problémákra rávilágítva évekig komoly konzultációs díjat szakítsanak le róluk. És ezért szinte bármire képesek. Ezzel a felütéssel kezdődik ma 21:00-kor a Gép-párbaj a DoQ-n 21:30-kor a Gátlástalanok dupla résszel az HBO-n.

A Gép-párbaj kiötlői és készítői nyilvánvalóan túl sok Top Geart-t néztek, de a jótól nyúlni ugye nem szégyen. Rögtön az első részben egy TR-85M1 ötven tonnás harckocsival kell megküzdenie a versenyző/műsorvezetőknek, ami jó mókának ígérkezik. Ajánlási pontszám 4/5.

zzepg.jpg

A House of Lies gyorsan elnyerte a nézők és a kritikusok tetszését, és hat rész megnézése után annyit mondok, jogosan. Egy kicsi Californication, egy csipetnyi Better off Ted, humor és dráma kiváló keveréke. Ráadásnak ott a jó casting, Don Cheadle és Kristen Bell vezetésével. Az első évad tizenkét része után 2013 januárjában jön a második évad. Az ajánlási faktor 5/5.

5.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr644959246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása