Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Az év emberét keresi az RTL Klub

Ki legyen az év embere?

2012. december 12. - emTV.hu

rtlklub.jpgKi legyen az év embere? – erre kíváncsi az RTL Klub Híradójának szerkesztősége. Ki az, aki 2012-ben tudásával, emberségével, kitartásával, teljesítményével példaként szolgált másoknak? A Híradó munkatársai válogattak azok közül, akik bekerültek az RTL Klub híreibe és akik jó célokért, a társadalom számára is fontos ügyben cselekedtek. Az alábbi listán szereplők valamennyien megérdemelnék az Év Embere címet, hiszen kimagaslóan teljesítettek a maguk területén. A díjat a nézői szavazatok alapján ítélik oda, voksolni december 29-éig lehet a azevembere.rtlklub.hu internetes oldalt felkeresve. A győztest és a munkásságát, teljesítményét a december 30-ai adásban hosszabban bemutatja a piacvezető kereskedelmi televízió hírműsora. Az RTL Klub Híradójának szerkesztősége ezzel a kezdeményezéssel hagyományt szeretne teremteni.

Jelöltek: Szilágyi Áron, olimpiai bajnok kardvívó; Sors Tamás, paralimpiai bajnok úszó; Szemerédi Endre, Abel-díjas matematikus; Tóth Zsolt, fiatal apuka, aki felesége halála óta egyedül neveli gyermekét; a MASAT-1-t fejlesztő egyetemi team; Fliegauf Bence, filmrendező, aki elnyerte a Berlinálé második legrangosabb elismerését, az Ezüst Medvét; L. Ritók Nóra, pedagógus, az Igazgyöngy Alapítvány és Művészetoktatási Intézmény alapítója; Dr. Ofner Péter, kardiológus, a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet főigazgatója; Risztov Éva, olimpiai bajnok hosszútávúszó; Motoros mentők

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr764962031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása