Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (szombat)

15:20 Célkeresztben III (TV2)

2012. december 22. - Flankerr

ajanlo.jpg2008 júniusában mutatta be a USA Network nevű kábeladó az In Plain Sight című sorozatát. Ebben Mary McCormack (Az elnök emberei, Vészhelyzet) alakít egy olyan szövetségi rendőrbírónő-helyettest (marsalt), aki a tanúvédelmi programban dolgozik, és védencei megóvása mellett a kissé furcsa családjával és barátjával is törődnie kell. Ezzel a felütéssel kezdődik ma 15:20-kor a Célkeresztben harmadik évada a TV2-n.

celkeresztben.jpgA kritika jól fogadta a kifejezetten erős női főszereplő karakterre építő sorozatot. A nézőknek is bejöhetett a cinikus és emberutáló főhősnő, mert nézettségi rekordot hozott anyacsatornájának. Hatvanegy részt, öt évadot élt meg, idén ért véget. Több vélemény szerint pont a harmadik évadban valami elromlott, de ezt csak akkor higgyük el, ha már megnéztünk pár részt.

Tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat, hogy a Premier ajánló rovatunk mostantól reggel kilenckor jelenik meg az aktuális napokon!

4.jpgzzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr784976731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása