Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (szerda)

21:00 A Hatfield- McCoy viszály (AXN)

2012. december 26. - Flankerr

ajanlo.jpg2012 májusában mutatta a History nevű amerikai kábelcsatorna a Hatfields&McCoys című mini sorozatát. A széria a címben szereplő két klán éveken át tartó csatározását mutatja be. A valóságban tizenhárom éven át tartó konfliktus Kentucky és West-Virginia határán tizenkét ember halálát okozta. A szereplők között olyan sztárokat találunk, mint a western szerepekben többször bizonyított Kevin Costner, Bill Paxton, vagy Tom Berenger. Ezzel a felütéssel kezdődik ma 21:00-kor A Hatfield - McCoy viszály az AXN-en.

Used for captioning.

A három darab két órás részből álló mini-széria (a második és harmadik rész 27-én és 28-án kerül adásba) óriási nézői és kritikai sikert aratott. Tizennégy Emmy díjra jelölték, ebből Costner és Berenger meg is nyert egyet-egyet az alakításaikért. A nézettség pedig rekordot döntött: nem csak a csatorna, hanem az amerikai kábeltelevíziózás történetének legnézettebb műsora volt, a sportközvetítéseket leszámítva. Ennél jobb ajánlót én se tudok, a pontszám 5/5.

5.jpgzzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr464978954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása