Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (vasárnap)

11:55 A Muzsika TV bemutatja: Mi muzsikus lelkek (RTL Klub)

2013. január 06. - Flankerr

ajanlo.jpgAlig száradt meg a tinta azon a sajtóközleményen, ami az immáron a UPC-nél is elérhető Muzsika TV 24 órássá válásáról szólt, jön a következő esemény. Egy nem túl prémium időpontban új műsort mutatnak be, ahol örökzöldeket (cédrus, tiszafa, erdei fenyő) nótákat, operett részleteket adnak elő olyan "neves művészek", mint Galambos Lajos, Tilinger Attila, vagy a bájosan magyaros művésznevű Sihell Ferry. Ezzel a felütéssel kezdődik ma 11:55-kor a Muzsika TV bemutatja: Mi muzsikus lelkek az RTL Klubon.

A műsor tartalmához többet nem is kell hozzátenni. Elsőre meglepőnek, "szenzációsnak" is hathat, hogy egy kis réteg kábeladó megjelenik a legnézettebb adón, de ha közelebb lépünk, máris látjuk, hogy:

  1. az idősáv nézettsége átlagosan igen alacsony
  2. az adó az RTL Kábeltelevízió (pl COOL, RTL II, Film+) csoport tagja, így ezek után a megjelenés csupán elhatározás és kereszt promóció kérdése

Az ajánlási faktor 1/5, szigorúan csak a műfaj legnagyobb rajongóinak. Nem szeretném ebéd közben hallani.

1.jpgzzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr365000262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása