Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (hétfő)

22:20 A főnök V & 23:55 Terminátor: Sarrah Connor krónikái (RTL Klub)

2013. január 14. - Flankerr

ajanlo.jpg2005 júniusában mutatta be a TNT nevű kábelcsatorna a The closer című nyomozós drámát. A sorozat főszereplője Kyra Sedgwick, aki egy volt CIA hátterű rendőrfőnök-helyettest játszik, és különleges képessége, ösztönei által gyorsan képes ügyeket lezárni, vagy fontos vallomásra rábírni gyanúsítottakat. Aztán. 2008 januárjában mutatta be a FOX a Terminator: The Sarrah Connor Chronicles című sorozatot. Ez, nem lepő módon, a Terminátor filmeken (az első kettőn, a harmadikat a sorozat készítői szándékosan negligálták) alapul, és arról szól, ahogy Sarah és John Connor a jövőből visszaküldött terminátor elől menekülnek, amiben egy jó oldalra állított női terminátor is segít nekik. Ezzel a felütéssel kezdődik ma 22:20-kor a Főnök ötödik, és 23:55-kor a Terminátor: Sarrah Connor krónikái második évada az RTL Klub-on.

A főnök nagy kritikai sikert ért el, csak Sedgwick hat díjat, köztük Emmy-t és Golden Globe-t is nyert alakításáért. A nézők is szerették, az első három évad kábeles nézettségi rekordokat döntögetett. Hét évad, és százkilenc rész után 2012 augusztusában ért véget. Az ajánlási faktor 4/5, érdemes belenézni.

zzepg.jpg

A TSCC óriási esélyt kapott az élettől: az írósztrájk miatt bemutatása pillanatában alig volt új tartalom az országos tévékben, ezért 18 millió nézte a kezdést, és a kilencrészes első évad után huszonhárom részes berendelést kapott. Viszont az erős szereplőgárda (Dana Headey, Summer Glau, Brian Austin Green) ellenére a nézők nem szerették a néha túl sokat moralizáló történetet, valamint az alacsony költségvetést túl sokszor látni engedő képi világot, így harmincegy rész után egy komoly cliffhangerrel véget ért a sorozat. Az RTL Klub is befürdött már vele főműsoridőben, nem véletlen az éjféli időpont. Az ajánlási faktor 3/5. Ha nem várunk túl sokat tőle, egész szórakoztató.

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr125016989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása