Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (vasárnap)

20:00 Emily doktornő (FEM3) & 21:00 Testvérek V (Universal)

2013. január 20. - Flankerr

ajanlo.jpg2012 októberében mutatta be a CW az Emily Owens, M.D. című sorozatát. Ebben egy első éves rezidens, a neurotikus, önbizalom-hiányos Emily egy denveri kórházba próbál egy kutatói asszisztens helyet megcsípni. És ezért persze hogy egyetemi szerelmével, és legnagyobb gimis „ellenfelével” kell megküzdenie. Aztán. 2006 szeptemberében indította útjára az ABC a Brothers & Sisters című sorozatát. Ebben a kaliforniai Pasadena-ban élő Walker család tagjainek történeteit ismerhetjük meg. Ezzel a felütéssel kezdődik ma 20:00-kor az Emily doktornő a FEM3-n, és 21:00 a Testvérek ötödik évada az Universal Channel-en.

Az Emily Owens vegyes kritikai fogadtatást kapott, és hát valljuk meg, a kórházas műfajban nehéz újat mutatni. Az amerikai nézőközönség villámgyorsan ráunt, ezért november végén elkaszálták. Így összesen tizenhárom rész készült belőle. Az ajánlási faktor 2/5, de női olvasóink nyugodtan bepróbálhatják.

zzepg.jpg

A B&S-t jól fogadta a közönség, és kritika is: Sally Fields Emmy-t is nyert alakításáért. A Született Feleségek felvezetését jól használta ki a sorozat, és így öt évadot, százkilenc részt élt meg. Az ajánlási faktor 4/5, szinkronos rajongóknak természetesen kötelező.

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr925027485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása