Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Jön a bulvár a Viasat3-ra

Sztárkoktél

2013. január 28. - emTV.hu

viasat3.jpgHorváth Éva és Müller Attila műsorvezetésével új bulvármagazin indul február 16-tól a Viasat3-on. A Sztárkoktél naponta rövidhírekkel, szombatonként pedig félórás magazinműsorral jelentkezik. A műsor segítségével fény derül meglepő sztártitkokra, a legfrissebb pletykákra és érdekességekre a hazai és a külföldi hírességek háza tájáról – írja közleményében a csatorna.

Sztarkoktel.jpg

Emellett a nézők betekintést nyerhetnek a Viasat3 közkedvelt műsorainak kulisszái mögé, interjúkat, összeállításokat láthatnak kedvenc színészeikkel és a népszerű sorozatok alkotóival.

„Aki ismer, az pontosan tudja rólam, mennyire szeretem a bulvárhíreket” – vallja a műsorvezető, Horváth Éva. „Minden napom úgy kezdődik, hogy a reggeli két kávé mellett tájékozódom a celebvilág legfrissebb eseményeiről. Bármilyen elfoglaltságom van, ezt az elmaradhatatlan rituálét mindig beiktatom a programomba, hiszen egyik nap sem indulhat el az aktuális sztárhírek nélkül.”

„Kíváncsian várom, milyen érdekességekre, titkokra derül majd fény a Sztárkoktélban. Egyúttal nagyon szerencsés helyzetben vagyunk Évával, hiszen műsorvezetőként az elsők között értesülhetünk majd a bulvárvilág történéseiről” – mondta a Müller Attila.

Sztárkoktél – február 16-tól minden szombaton 18.00-kor a Viasat3-on.

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr965048631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása