Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Kirúgták Kőváry Anettet - reagált a rádió

Elbocsátását átszervezéssel indokolta a rádió vezetősége

2013. február 01. - radiosite.hu

classfm.jpgKét év után váratlanul küldték el a Class FM Morning Show népszerű hírolvasóját, Kőváry Anettet. A hírt a rádiós a Facebookon osztotta meg követőivel, rajongóival, akik értetlenül fogadták a bejelentést. Kőváry a rádió indulása óta hírszerkesztőként dolgozott. Elbocsátását átszervezéssel indokolta a rádió vezetősége.

class_ms_full.jpg

"Az élete volt a munkája, váratlanul és üres mellébeszéléssel vették el tőle. Elbúcsúzni sem tudott a hallgatóktól. Nem tudta, hogyan köszönheti meg közvetlen kollégáinak, akikkel évek óta együtt ébredt, hogy segítettek valóra váltani az álmait. A rengeteg nevetést. A tanulást egymástól. Azt sem tudta, hogyan fogja elviselni, hogy másnap már nem kell korán kelnie, hogy nem kell kimosnia péntekenként a mikrofonszivacsot. Fogalma sem volt, hogyan lehet 12 év után rádió nélkül élni. Hírek nélkül élni" - írta magáról a közösségi oldalon Kőváry Anett, aki az utóbbi időben nemcsak hírolvasóként, hanem a Morning Show-csapat tevékeny tagjaként is hallható volt.

Megszólalt a Class FM az ügyben

"A Class FM, az elmúlt 24 órában, a Morning Show-ban egykor szereplő Kőváry Anett távozása kapcsán felröppent vélelmezések és rosszindulatú sajtóhírek kapcsán a következő nyilatkozatot teszi: a rádió mindennapi működésével kapcsolatos strukturális átszervezés után, a rádió döntése alapján került sor a fenti változásra. A csatorna az összes egyéb, a szerkezeti átszervezéssel kapcsolatos információt, saját belügyeként kezeli" - áll a rádió közleményében.

radiosite.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr45057136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása