Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Az RTL elsunnyogta a Dr. Csont ismétlését

A 7x13 után a 4x17 következett

2013. június 03. - emTV.hu

rtlklub.jpgÜgyesen elsunnyogta az RTL Klub, hogy a Dr. Csont múlt heti epizódja után, mely egyébként a hetedik évad utolsó része volt, egy héttel később, azaz hétfő este ismételni kezdi a sorozatot. Nem is akár honnan, hanem a negyedik évad tizenhetedik részétől. A nyolcadik szezon vetítése egyébként tavaly szeptember 17-én indult az NBC-n. Hogy az amúgy a COOL-on már agyonismételt sorozat soron következő évada mikor ér hozzánk, arról sehol sem találtunk információt, ezért dobtunk egy mailt az RTL-nek. Megkérdeztük azt is, hogy miért pont a negyedik évad közepétől kezdték ismételni a sorozatot. A rejtély megoldása itt olvasható!

dr_csont.jpg

A történethez hozzátartozik, hogy a csatorna az elmúlt héten a hétfőn leadott epizódot promózta, de ez akkor valahogy elkerülte a figyelmünket.

Fotó: RTL Sajtóklub

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr955342666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása