Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Június 20-án érkezik a Revolution az RTL Klubra

Csütörtökönként 21:10-től dupla részekkel

2013. június 05. - emTV.hu

rtlklub.jpgKépzeljük el, hogy egyszer csak eltűnik az elektromosság a Földön és kitör az anarchia. Az emberek egy falat élelemért bármire képesek. A szerencsésebbek kijutnak a nagyvárosokból, és megpróbálnak a megváltozott körülményekhez alkalmazkodni. A hatalmat a Milícia veszi át, és fegyvereikkel rettegésben tartanak mindenkit. Ebbe a világba csöppenünk bele, tizenöt évvel az áramszünet után. Senki se tudja, mi az áramszünet oka, az emberek félelemben élnek. Vannak azonban, akik lázadnak a Milícia ellen, és meg akarják dönteni Monroe tábornok hatalmát. Az NBC tavaly szeptemberben debütáló sorozata egy poszt-apokaliptikus sci-fi, a középpontban egy családdal. Ez a Revolution, június 20-tól csütörtökönként 21:10-től dupla részekkel az RTL Klubon!

revolution1.jpg

Ben Matheson pánikba esve ér haza chigacói lakásába és közli a feleségével, hogy hamarosan világméretű áramszünet lesz. Még mielőtt minden leállna, sikerül beszélnie fivérével Milesszal, és letölt valamit az internetről. Amikor pár perc múlva bekövetkezik az áramszünet, az egész világ elsötétül, minden gép leáll...

A sorozatról, valamint a magyar hangokról bővebben holnap olvashattok az emTV.hu-n!

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr775345950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása