Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Június 17-én jön az Alcatraz a COOL-ra

Az akcióthriller epizódjait hétfőnként, az esti film után láthatjuk

2013. június 11. - emTV.hu

cool.JPGA történet szerint 1963 márciusában bezárták a San Franciscó-i öbölben fekvő börtönsziget fegyházát, és a rabokat más börtönökbe szállították. Vagy mégsem így történt? Évtizedekkel később titokzatos módon hirtelen megjelennek az itt raboskodott elítéltek, és úgy tűnik, nem fogott rajtuk az idő. Rebecca Madsen (Sarah Jones), a fiatal és elszánt nyomozónő Diego Soto (Jorge Garcia) Alcatraz-kutató tudós segítségével a rejtély nyomába ered, ugyanis az egykori rabok újra bűntényeket követnek el. Hamarosan kiderül, hogy Emerson Hauser (Sam Neill), a sokat tapasztalt FBI-ügynök is a hírhedt alcatrazi bűnözők nyomában van.

alcatraz.jpg

Június 17-én a COOL-on indul a sokak által várt Alcatraz című amerikai sorozat. Az akcióthriller epizódjait hétfőnként, az esti film után láthatják a nézők.

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr265355508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása