Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Vigyázat! Pimasz úr ottalszik!

Fogkefe, pizsama, házipapucs bekészítve

2013. június 11. - emTV.hu

supertv2.jpgHamarosan új műsorral jelentkezik a SuperTV2 képernyőjén Papp Gergő, alias Pimasz úr. A műsorvezető alapötletét kidolgozva, új saját gyártású műsor készül a TV2-csoport legfiatalabb csatornájára. A csípős humorú riporter igazán testhezálló feladatra vállalkozik: úgy mutatja be a sztárokat, ahogy ő látja őket. A kitűzött cél az, hogy legyen velük egész nap, kövesse minden lépésüket és az éjszakát is töltse náluk. A forgatás érdekessége, hogy a teljes stáb mindössze két főből áll: Gergő és operatőr-vágó felesége, Judit látogatják meg a sztárokat, ahol baráti házaspárként vendégeskednek majd. Abban, hogy Pimasz úr egyéni látásmódja még inkább hangsúlyos legyen, a fejére szerelt kamera gondoskodik. A nézők tehát biztosak lehetnek abban, hogy a látogatások során a legtermészetesebb környezetben ismerik meg a sztárokat.

papp_gergo.jpg

"Akkor ismerünk meg igazán valakit, ha nem csak fél órás interjú erejéig beszélgetünk, hanem együtt töltünk 24 órát. Ez izgalmas és összetett feladat, ráadásul remek alkalom, hogy visszataláljak a riporteri énemhez" – mondta Papp Gergő.

Fogkefe, pizsama, házipapucs bekészítve, nyár végén indul a Pimasz úr ottalszik – a SuperTV2 képernyőjén!

Forrás és fotó: TV2 Sajtószoba

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr315355828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása