Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Csillagközi szökevények landolnak a Film Mánián

Csillagközi szökevények – Harc a békéért

2013. július 12. - emTV.hu

filmmania.jpgA scifi rajongók örülhetnek, most hétvégén este kilenctől a csatornán premierként látható a "Csillagközi szökevények – Harc a békéért" című kétrészes sci-fi a Film Mánián. Az egyébként a kétezres évek közepén a Hallmarkon már többször megismételt 2004-ben készült film a korábbi, hazánkban a TV2-n futó kissé elvont sorozat lezárása. Speciális effektjeiért 2005-ben Emmy díjra jelöltek, a Legjobb színész (Ben Browder), Legjobb színésznő (Claudia Black) és Legjobb Televíziós Adaptáció kategóriákban pedig elnyerte a sci-fi műfaj egyik legnagyobb elismerését, a Szaturnusz díjat.

csillagkozi_szokevenyek.jpg

A történet főszereplője John Crichton, aki egy balul elsült űrutazás következtében az univerzum másik oldalán landol, ahol háború dúl. Az intergalaktikus konfliktus kellős közepén Chrichton és segítője, Aeryn Sun kénytelenek harcba szállni az egész univerzumért. Váratlan és izgalmas fordulatok, sosem látott földönkívüli lények – a „Csillagközi szökevények – Harc a békéért” a Film Mánia hétvégi meglepetése az igényes science fiction rajongóinak.

A sorozatból készült film megvalósulása a rendező, Brian Henson régóta dédelgetett álma volt, és nem is tévedett. A két részt milliók látták az USA-ban és Nagy-Britanniában, sugárzása idején a SciFi Channel két nap alatt a legnézettebb non-sport csatorna lett az Egyesült Államokban.

forrás: Film Mánia Sajtóklub

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr915402170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása