Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Szeptember 7-én tér vissza az X-Faktor

ISTENESen belecsapnak, csak nehogy beLILUjanak

2013. augusztus 21. - Ádám // emTV.hu

x_faktor.jpgAhogy a címben is látható, szombathoz két hétre, este nyolc órakor tér vissza a tehetségkutatónak álcázott érzelmekkel és emberi drámákkal tarkított reality, az X-Faktor. A negyedik évadban három új mentor is lesz, de ezt csak azt nem tudja, aki barlangban lakik, vagy egyáltalán nem érdeklődik a műsor iránt – de az gyanítom ezt cikket sem olvassa el. Szóval Geszti mellé érkezik Alföldi, Szikora és Tóth Gabi. Újdonság lesz az is, hogy az élő adások mostantól a hétvégék mindkét estéjén jelentkeznek. A műsorvezetők a Lilu és Istenes Bence lesznek. Nem tudom, hogy a költséghatékonyság jegyében-e, de Istenes az After X című levezető műsor házigazdájaként is pózolhat majd, de a korábbi évektől eltérően nem a COOL-on, hanem már az RTL II-n. Az erről szóló sajtóközlemény fontosnak tartja még megemlíteni, hogy "bár mindkettőjük évek óta vezet műsort az RTL Klubon, ez az első alkalom, hogy a páros együtt dolgozik". Az alcím szóviccei miatt bocs!

"Bencével hamar megtaláltuk a közös hangot. Szerintem jól kiegészítjük egymást, hiszen még a humorunk is hasonló. Örülök, hogy vele vezethetek műsort, ráadásul az X-Faktort" – árulta el Lilu, akinek műsorvezető-társa, Istenes Bence is várja már a show kezdetét.

"Hatalmas öröm számomra, hogy az X-Faktorban műsorvezetőként bizonyíthatok. Az pedig külön öröm, hogy Liluval vezethetem a műsort, akivel mindig is egy húron pendültünk. Mindemellett pedig az After X-t is én vezetem, ahol minden kulisszatitokra, apró részletre fény derül majd. Ígérem, hogy a versenyzők és a mentorok is "vallani fognak"!" – tette hozzá Istenes Bence.

RTL Sajtóklub, emTV.hu

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr305469025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása