Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Konta Barbara a SportKlubon tér vissza

Olasz bajnokság, háttérmagazin

2013. augusztus 23. - emTV.hu

sportklub.jpgKilenc év kihagyás után Konta Barbarát szombaton láthatjuk a SportKlub képernyőjén, az olasz futballbajnokság műsorvezetőjeként. A sportcsatorna az olasz futballbajnokság, a Serie A szombat délutáni és esti meccsein számít Konta Barbarára: a mérkőzés előtt, a szünetben és utána is élőben jelentkezik be az állandó szakértők, Lisztes Krisztián és Sebők Vilmos társaságában. Hétfőnként Barbara vezeti a Calcio című olasz futball háttérmagazint is.

kontabarbara_sportklub.jpg

"Számos visszajelzést kaptunk, melyek szerint a nézők igénylik a női műsorvezetőket, mi pedig adunk a közönség véleményére. Az elmúlt hónapokban több jelöltet hallgattunk meg, és Barbara mind televíziós-, mind sporttudás szempontjából kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Férfiakat megszégyenítő módon érti és szereti a futballt, erről hamarosan a nézők is meggyőződhetnek" – mondta Dávid Bence, a SportKlub produkciós vezetője.

"Évekkel ezelőtt megfogadtam, hogy ha valaha visszatérek a tévézéshez, akkor a sporttal, azon belül pedig legfőbb szenvedélyemmel, a futballal szeretnék foglalkozni. Nagy megtiszteltetés, hogy a SportKlub megadta nekem ezt a lehetőséget. Számomra nincs tökéletesebb szombati program annál, mint hogy olasz focit nézhetek és erről beszélgethetek. Nőként érzelmi alapon viszonyulok a sporthoz, így szerintem a nézők hamar rájönnek majd, hogy melyik csapat felé húz a szívem" – mondta Konta Barbara, aki több mint 10 éve követi a Serie A-t, és családi szálakon is kötődik a futballhoz, hiszen férje, Németh Norbert profi labdarúgó. A férfi néhány hete bundagyanúba keveredett, ügyében tart a nyomozás.

"Nehéz időszakon vagyunk túl, és valószínűleg a következő hónapok sem lesznek könnyebbek. Kettőnk kapcsolatát csak megerősítette az, amin keresztülmentünk. A SportKlub kevéssel a krach előtt keresett meg. A férjem végig támogatott, hogy a futballal foglalkozzak, még akkor is, ha ezzel felületet adok arra, hogy mások ítélkezzenek felettünk. Erős vagyok és bizakodóan tekintek a jövőbe, másként nem is állnék kamera elé" – mondta Konta Barbara.

Barbarát 1998 és 2003 között a Barátok közt című sorozat Esztereként ismerte meg az ország, majd a TV2-ben vezetett műsorokat. Ezt követően távozott a médiából, hogy családjára és vállalkozására koncentrálhasson. A SportKlub hat éve működő sportcsatorna, amely Magyarországon egyedüliként közvetíti az olasz bajnoki, a Serie A mérkőzéseit.

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr655472363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása