Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Hét nap szex a Spektrumon

Minden este tízkor

2013. augusztus 26. - emTV.hu

spektrum.jpgTe hányszor szerelmeskedsz egy héten? Rendben működik a párkapcsolatod? A Spektrum ma este tízkor jelentkező új sorozata, a 7 nap szex megmutatja, hogy a rendszeres együttlétek milyen sokat tudnak tenni a fásult hétköznapok ellen, és még egy önismereti tréninggel is felérnek. A sorozat nyolc epizódjában szereplő házaspárok vállalkoznak arra, hogy egy héten át minden nap élnek szexuális életet, és be is számolnak a hatásáról.

A szereplők között akadnak huszonkettő, de másfél éves házasok is, vannak, akik gyerekeik, mások a kutyáik miatt nem tudnak igazán egymásra találni. Akad olyan pár, ahol a férfi több izgalomra, a nő több törődésre – akár egy apró ajándékra – vágyik, vagy ahol a férj évek óta úgy érzi, felesége elhanyagolja. Kiderül, hogy egy összeszokott házasságban gyakran teljesen mást gondolnak a felek a főállású anyaságról, egymás ambícióiról, csak éppen ezt sosem közölték egymással. Mostanáig. A szexterápia a mindennapos izgalmakon túl ugyanis a rendszeres kommunikációt és az önvizsgálatot is magával hozza, melynek hatására a párkapcsolatok új színnel telnek meg, a partnerek pedig eddig nem ismert, vagy rég elfeledett oldalukról mutatkoznak be egymásnak.

Hogy mire megoldás 7 nap szex? Ma este kiderül a Spektrumon!

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr465472424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása