Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Folytatódik A gyanú árnyékában az RTL Klubon

Ma délután fél hattól

2013. szeptember 30. - emTV.hu

gyanu.jpgA gyanú árnyékában egyszerre elgondolkodtató és szórakoztató műsor. Feszültség, dráma, bűnügyek, és sok-sok érzelem keveredik benne, ám minden epizód végén megoldás születik. Érdekes és megoldásra váró történetek követik egymást hétről hétre, ám hogy mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka? Kiderül ma délután fél hattól az RTL Klubon!

gyanu_13osz_1.jpg

A mai részben: Judit férjével és két gyermekével él, látszólag boldogan. A férj, Márk Törökországba utazik a barátaival, ám amikor az asszony elé megy a repülőtérre, a férfi sehol. Barátai is csak annyit árulnak el, ők úgy tudják, megismerkedett egy nővel a nyaralás alatt. Márk néhány nappal később sms-ben jelentkezik, és üzenetben szakít feleségével. Edit kiborul: hogy tehet ilyet a férje és miből fognak ezután megélni? Nem hagyja annyiban a dolgot, és nyomozásba kezd

A további epizódokban szerelmi bonyodalom, titokzatos, félelmet keltő idegen, régmúltból előkerülő anya, és bosszúszomjas szomszédháború borzolja a kedélyeket.

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr665540806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása