Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A Csillag Születik útra kel!

10 vidéki városba látogat a műsor

2014. január 19. - emTV.hu

csisz.jpgAz RTL Klub képernyőjén tavasszal újra a kiscsillagoké lesz a főszerep. Bár a Csillag Születik online jelentkezése már lezárult, a produkció útra kel, és tíz vidéki városba látogat, hogy teret adjon a tehetségeknek. A műsor válogatóján bárki részt vehet január 25-én Békéscsabán, Győrben és Pécsett, január 26-án Komáromban és Szegeden. Február első szombatján a nagykanizsaiak, nyíregyháziak, első vasárnapján pedig a debreceniek, miskolciak és veszprémiek mutathatják meg, mit tudnak.

Az egykori Csillag Születik versenyzők közül sokan folytatták az RTL Klubban sikeresen megkezdett útjukat. Brasch Bence ma már Mercutioként, és számos egyéb szerepben látható a Budapesti Operettszínházban. A 4 For Dance tánccsoport a legelső Csillag Születikben tűnt fel, és azóta bejárta a világot, közel negyven országban léptek fel. Szabó Ádám harmonikás az X-Faktor színpadára vágyott, és álma teljesült. Itt együtt dolgozhatott Kurucz Sanyival és Szabó Tamással, hiszen a nagysikerű show-műsor koreográfusai szintén egykori kiscsillagok voltak. A Csillag Születikben ismerhette meg a közönség Kocsis Tibort, Vásáry Andrét és Varga Viktort is.

A tét nem kicsi! Azok az ifjú tehetségek, akik sikeresek a Csillag Születik vidéki válogatóin, akár az élő show-ba is bekerülhetnek. Ahogy pedig a feljebb sorolt példák mutatják, a döntőktől a határ a csillagos ég.

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr795769975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása