Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Január 22-én rajtol a Top Gear 19. évada

Hazai premier a Viasat6 műsorán

2014. január 21. - emTV.hu

viasat6.jpgMinden motorral működő járgány őszinte rajongója, Jeremy Clarkson visszatér a képernyőre  Richard Hammond és James May társaságában. A műsorban felvonultatott családi autók, őrületes terepjárók és sportkocsik széles skálájában biztosan mindenki megtalálja a szívéhez legközelebb álló négykerekűt. Az összehasonlító tanulmányok és útvonaltesztek mellett bepillanthatunk az autóipar kulisszatitkaiba is.

A műsor hagyományaihoz híven a sztárvendégek sem maradhatnak el. Kiderül, hogy Damian Lewis ugyan színésznek kiváló, de sofőrként még van mit tanulnia: a Top Gear tesztpályáján neki csak egy lassúsági körrekordra futja. A Formula-1 világbajnok Lewis Hamilton hétköznapi autóval is remek időt produkál, de az évad igazi sztármeglepetése a feltörekvő skót színész, James McAvoy teljesítménye, aki már-már Hamilton babérjaira tör.

Top Gear – január 22-től minden szerda este 22 órakor a VIASAT6 műsorán!

VIASAT

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr665773339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása