Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új sportműsor Héder Barnától a PRO4-en

Sportos

2014. január 21. - emTV.hu

pro4.jpgFebruár 10-től új, napi műsorral gazdagodik a PRO4 programkínálata. A hét minden napján képernyőre kerülő Sportos a legújabb kor igényeinek megfelelően összeválogatott anyagokból áll majd. A műsor produceri teendőit Héder Barna látja el. A műsor különlegessége, hogy videoklip szerűen összevágott képanyaggal jelentkezik, nincs műsorvezetője. Az esténként látható adások a hazai és nemzetközi sportélet fontos híreit, eredményeit foglalják össze tíz percben.

A sportban engem a "normális emberek" számára izgalmakat jelentő szempontok mellett annak a képi megjelenítése is mindig nagyon izgatott. Ma már - egyrészt a technikai lehetőségek, másrészt az életben maradási ösztön miatt is - számtalan sportág nagyszerű képsorokat küld a kiemelkedő eseményeiről. A TV2-csoport azonnal nyitott volt az ötletemre, aminek köszönhetően kiderül, hogy a focin túl is van élet, közelebb kerülhet a nézőkhöz a golf, a tollaslabda, a röplabda és még sorolhatnám, de ez egy óriási lehetőség a magyar sportolók számára is, hogy megmutassák magukat – mondta Héder Barna.

TV2

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr195773301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása