Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Jön a kampány, ezért átalakul az ATV műsorrendje

Tíz perccel hosszabb híradók jönnek

2014. január 28. - emTV.hu

atv.jpgHétfőtől a Híradó tíz perccel előbb kezdődik, ezért maga a műsor is tíz perccel lesz hosszabb. 17:45-kor félórás, 18:45-kor harminc perces kiadással jelentkezik. Utóbbiban több lesz a belpolitika, valamint háttéranyagokat, élő kapcsolásokat és interjúkat is láthatnak a nézők. Új, látványos főcímet és friss arculatot is kapnak. A műsorvezető hétköznap este Bányai Viktor és Simon András lesz, a 21:45-ös késő esti kiadást és a hétvégi híradókat Sárosdy Eszter és Jaksity Kata vezeti majd.

18:15-től jön a Hírvita, ahol a nap legizgalmasabb témáit két, eltérő értékrendet valló újságíró, elemző vitatja meg a Fórum műsorvezetőinek részvételével (a Fórum 17 óra után kezdődik, és a 17:45-ös híradóig tart). 19.25-től Olga for President, azaz Egyenes beszéd Kálmán Olgával.

A 20:45-kor kezdődő hírháttér műsorok (Újságíróklub, Voks, Tét, Csatt) előtt ismét lesz No Comment, a Világhíradó késő esti kiadása pedig 22:05-kor, a 21:45-ös Híradó után kezdődik (utána: hétfőn Húzós, keddtől csütörtökig Friderikusz).

Vasárnap este Filmklasszikusok néven korszakos filmek közül válogat a csatorna, hamarosan olyan örökzöldeket lehet megnézni, mint a Híd a Kwai folyón, a Harmadik típusú találkozások, vagy az Arábiai Lawrence. A sorozatsáv februártól péntek este 22:20-kor kezdődik, azaz ekkor jön Az elnök emberei legfrissebb epizódjai.

Hétvégén a megszokott helyen, de tíz perccel hamarabb kezdődik a HAVAS a pályán, a Szabad Szemmel és az ATV Newsroom.

Április 6-ára pedig az ATV egy nagyszabású, többstúdiós, sokhelyszínes választási műsorral készül, a műsorvezetők Kálmán Olga és Simon András lesznek. A stáb már hónapok óta, tapasztalt külföldi szakemberek bevonásával dolgozik az év leglátványosabb politikai műsorán.

atv.hu // emTV.hu

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr625786496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása