Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Őrült futam egy Elefántjárgányban

Az Extreme új műsora 4828 km-es raliversenyt követ

2014. január 30. - emTV.hu

extreme.jpgItt a lehetőség, hogy végigrobogjunk a nemzetközi hírű Gumball raliverseny 3000 mérföldes, azaz 4828 kilométeres útvonalán. A több mint száz csodaautó és közel kétszáznegyven versenyző között a négyfős Dudesons finn kaszkadőrcsapat kalauzolja el az Extreme Sports Channel nézőit. A verseny tizenötödik évfordulóján az évente változó útvonal kiindulópontja Koppenhágában, míg a célvonal a híres monacói Forma 1-es versenypályán, Monte Carlóban volt. Az útvonal Svédország, Finnország, Oroszország, Észtország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Ausztria és Olaszország rali erdőit, folyópartjait, versenypályáit és utcáit érintette. A rajongók minden országban tömött sorokban álltak, hogy néhány pillanat erejéig láthassák, amint a menet áthalad városukon. Mindenközben számos egyéb program és különleges fellépő szórakoztatta mind a versenyzőket, mind a rajongókat, sőt Varsóban még egy elképesztő Tony Hawk gördeszka bemutatót is rendeztek.

gumball1.jpg

Ezt a kalandot örökítette meg a Dudesons csapata, ami korábban is több őrült, ám sikeres TV műsort készített, többek közt a Jackassben közreműködő Johnny Knoxville-lel és Jeff Tremaine-nel.  Mottójuk - miszerint “Ha megöregszel, nem azokra a dolgokra akarsz emlékezni, amiket nem tettél meg, hanem azokra, amiket MEGTETTÉL!” - a megmérettetés során is érvényesült.

gumball2.jpg

A csapat kék, plüss elefántjárgányában, a Dumbóban vágott neki az útnak, és közben saját játékukkal, a „Dudesons szerencsekerékkel” múlatták az időt. Ennek lényege, hogy a nyertesnek valamilyen paródiával vagy kaszkadőrmutatvánnyal kell szórakoztatnia a többieket. A kaszkadőrök szerint ilyen például meztelenül elmenni egy benzinkúthoz, mielőtt a rendőrök üldözőbe vennének.

Az emlékezetes pillanatokat, lenyűgöző utakat és persze a vidám bohóckodásokat, balhékat és vad bulikat február 7. és 21. között, péntekenként 23:25-kor az Extreme Sports Channel mutatja be.

Chello

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr355789985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása