Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Sport2 HD: Super Bowlt mindenkinek

Vasárnap este tíztől, valamint éjféltől

2014. január 31. - emTV.hu

sport2.jpgVasárnap este a Sport2 HD-n érkezik az év egyik legjobban várt sporteseménye, a Super Bowl, ami Faragó Richard nélkül nem is lenne az igazi. Peyton Manning harminchét évesen mutathatja meg a világnak, hogy nem lehet őt leírni, és megnyerheti második Lombardi-trófeáját. Trash Talk Extra, a Super Bowl elé, február 2., vasárnap, 22.00, Sport2 HD, Műsorvezető: Szaniszló Csaba, szakértők: Bencsics Márk, Kovács Sándor és Tőrös Balázs, majd Super Bowl XLVIII, Denver Broncos – Seattle Seahawks, február 3., hétfő, 0.00, Sport2 HD (élő), Helyszíni kommentátor: Faragó Richard, szakértő: Hollai Olivér

A Sport TV tíz éve kezeli kiemelten a Super Bowlt, a Sport1 2004-ben közvetítette először az NFL fináléját, így az elmúlt tíz alkalommal láthattuk, miképpen változtatja meg egy-egy játékos vagy csapat sorsát a csata, amit világszerte akár egymilliárd néző is láthat. Az idén a Denver Broncos és a Seattle Seahawks csap össze, a nagy kérdés, hogy a liga legjobb támadóegysége mihez kezd a legjobb védelemmel. Előbbiben az élő legenda, Peyton Manning lövi hajszálpontos passzait, utóbbiban a „Legion of Boom” (a Seahawks hátsó alakzatának beceneve), tesz meg mindent azért, hogy túljárjon a rivális eszén.

A csatára a New York-i Metlife-stadionban kerül sor. A helyszínválasztás eltért az eddig megszokottól, a nagydöntőt először rendezik igazán téli körülmények között, nem Amerika déli államaiban vagy fedett arénában. Sokan attól féltek, hogy akár egy hóvihar is bezavarhat, de az előrejelzések szerint erre egyre kisebb az esély. Bizonyára nem okozunk meglepetést azzal, ha eláruljuk, a Sport TV közvetítőpárosa, Faragó Richard és Hollai Olivér már a helyszínen tartózkodik. A kommentátor 2007 óta minden évben ott van a Super Bowlon, de a szakkommentátor sem először utazott az Államokba február első vasárnapján.

A Sport2 HD hat és fél órásra tervezett monstre közvetítése vasárnap este tíz órakor kezdődik a Trash Talk Extrával, amelyben Szaniszló Csaba vendégei Bencsics Márk, Kovács Sándor és Tőrös Balázs lesznek, míg éjféltől Faragó Richardé és Hollai Olivéré a szó. A zenekedvelőknek is van miért a Sport2 HD képernyőjére tapadniuk, mivel a Halftime Showban fellép Bruno Mars és a Red Hot Chili Peppers.

Jó hír, hogy 2014-ben is rengeteg néző követte az NFL rájátszásának küzdelmeit és a Pro Bowlt a Sport2 HD-n. Az érdeklődés nyomására pedig több kábelszolgáltató is előrehozta a Sport 2 HD csomagba illesztését a saját rendszerében, biztosítva ezzel, hogy előfizetőik HD-minőségben élvezhessék a Sport2 idei egyik legnagyobb dobását, a Super Bowlt.

SportTV

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr605791606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása