Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új német kórházsorozat indul Naphegy Klinika címmel

Premier ma este 21:05-kor a Story5-ön

2014. február 04. - emTV.hu

story5.jpgSonnenberg a hegyek között megbúvó, hangulatos kisváros. Kórháza, a Naphegy klinika mindennapjaiba tekinthetünk bele orvosai, nővérei, betegei segítségével. Ki lesz az új vezető főorvos? Milyen lesz az első napja orvosként Marie Eggernek? Nem csak jóképű, de jó orvos is Dr. Stefan Jung, a városba érkező új orvos? A Naphegy Klinika (Herzflimmern) egy izgalmas sorozat, mely csodálatos helyszínen játszódik, ahol az árulás, a konfliktusok felforgatják a mindennapokat, de barátságok és szerelmek is szövődnek.

naphegy_klinika.jpg

A főbb szerepekben Caroline Beil (Kovács Nóra), Yvonne Burbach (Urbán Andrea), Michael Schiller (Vass Gábor), Carina Diesing (Pekár Adrienn) és Hans Stadlbauer (Várdai Zoltán). Valamint Jan Hartmann (Széles Tamás), Sven Waasner (Posta Victor), Bettina Redlich (Andresz Kati), Nova Meierhenrich (Kiss Virág) és Martin Kaps (Varga Gábor).

Story5

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr15798577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása