Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Steven Seagal filmjei márciusban a Film+-on

Országos tévépremierek, akciófilmek

2014. február 26. - emTV.hu

film+.jpgA csatornán márciusban három kiváló akciófilm is látható lesz Steven Seagal főszereplésével. A harcművészetekben is jártas Seagal első mozija a Nico volt, melyet 1988-ban forgatott, ennek sikere kapcsán jött a következő akciófilm, az Ölve vagy halva. Előbbit március hetedikén, míg utóbbit egy héttel később, március 14-én, este kilenc óra után tűzi műsorára a Film+. Az ezt követő szerdán a Tűz a mélyben című akciófilmje lesz látható.

Országos tévépremierként érkezik a Film+-ra március 11-én Az igazság ára - többek között - Matthew McConaughey és Marisa Tomei főszereplésével, majd március 12-én este a Halhatatlanok című film. Március végén a Valkűr című filmdrámát vetíti a csatorna Tom Cruise főszereplésével.

A március 5-én jelentkező 300 című film érdekessége, hogy annak második részét, 300 – A birodalom hajnala címmel egy nappal később kezdik vetíteni a mozik.

via Film+

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr975834516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása