Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Indul a BrandMania negyedik évada

Csütörtök este az RTL Klubon

2014. március 13. - emTV.hu

rtlklub.jpgCsütörtökön késő este új évaddal jelentkezik az RTL Klub hazai és nemzetközi marketingkommunikációval foglalkozó heti magazinműsora. Az első adásban nagy márkák – mint például az OTP, a Spar, a Multipont és a Tesco – képviselői beszélnek az egyre népszerűbbé váló hűségprogramok stratégiai jelentőségéről, majd megnézzük, milyenek lehetnek a jövő munkahelyei. Technológiai és telekomcégek vezetőivel beszélgetünk arról, a munkahelyek számára mekkora változást hoz a digitális világ. A Kürt, a Prezi, a Telekom, valamint a Telenor igazgatói lesznek a beszélgetőpartnereink.

A negyedik évad sok más érdekességet is tartogat: foglalkozunk a tévés reklámpiac alakulásával, amely világszerte és Magyarországon is a legnagyobb mértékben képes vonzani a hirdetőket. Igaz, manapság egyre komolyabb kihívásokkal kell szembenéznie.

Megmutatjuk, hogyan működik a “celebgyártás” hazánkban, kik és hogyan építik fel a celebeket. Miként használja őket a nyomtatott média, és kik azok az ismert emberek, akik a legnagyobb márkák érdeklődését is felkelthetik.

Szó lesz arról, milyen autómárkák lehetnek az idei piac legnagyobb meglepetései, és hogyan vezeti be amerikai csúcsmárkáját Európában a Cadillac.

Továbbá foglalkozunk azzal, miként alakulnak a mobiltelefonos vásárlások napjainkban, és megmutatjuk a nézőknek azt is, hogy milyen a női vásárló az egyes márkák szemével.

Negyvennégy adás, több mint száz brand, háromszáznegyvennégy interjú után a negyedik évaddal és Istenes Bence műsorvezetővel folytatódik a BrandMania csütörtök estétől.

via RTL Klub

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr885858649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása