Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Kisgyerekes szülők, figyelem! Jön Barbie és a Sellőkaland 2

Most vasárnap reggel 8-kor a Minimaxon

2014. március 25. - emTV.hu

minimax.jpgA Minimax márciustól minden vasárnap reggel úgynevezett egész estét Barbie-filmeket ad, újdonságokat és örök kedvenceket egyaránt. A Barbie és a Sellőkaland 2 az amerikai és az angol vetítések után március utolsó vasárnapján kerül a Minimax képernyőjére.

Barbie_és_a_Sellőkaland_2.jpg

A filmben Barbie gyönyörű sellő hercegnőként, Marliah Summers-ként tér vissza. Marliah a barátaival Ausztráliába utazik, egy rangos szörfbajnokságra. Minden jól alakul, amíg újra fel nem bukkan a gonosz Eris. Marliah-ra két nagy csata is vár: meg kell mentenie Eristől szülei víz alatti birodalmát, és el kell hódítania a szörfbajnokság trófeáját. Fontos leckét tartogat ez a mese is kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt: Marliah megtapasztalja, hogy minden lehetséges, ha igazán hűek maradunk önmagunkhoz, és rájön, akkor teszi a legbölcsebben, ha sellőként a vízi világot éppúgy szereti, mint a szárazföldi életét.

Barbie és a Sellőkaland 2 premier: 2014. március 30. vasárnap, 8:00

Minimax

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr365878282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása