Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Önbizalom-erősítő főzőműsor érkezik a TV Paprikára

Justine hétköznapi finomságai

2014. március 26. - emTV.hu

tvpaprika.jpgA TV Paprika új főzőműsort mutat be április elsején, amely a zsúfolt hétköznapokra kínál segítséget és vidám hangulatot. A Justine hétköznapi finomságai című sorozat az otthoni főzés örömeire helyezi a hangsúlyt, és megmutatja, hogyan hozhatjuk ki konyhánkból a legtöbbet. Legyen szó egyszerűbb fogásokról, vagy kifinomult receptekről és technikákról, Justine Schofield könnyen megvalósítható ötleteket, tippeket, és jó tanácsokat ad a hétköznapokra. Megmutatja, hogyan lehetünk magabiztosabbak a konyhánkban, hogy bármikor meglephessük magunkat – és családunkat – valami újdonsággal.

justine_hétköznapi_finomságai.jpg

A fiatal séf vallja: ha főzésről van szó, az önbizalom a legfontosabb. Ezért a sorozat mind a harminc epizódja a receptek bemutatása és elkészítése mellett igazi önfejlesztő tréning is, amitől mindenkinek jó kedve lesz. Justine-hoz minden epizódban csatlakozik egy-egy különleges vendég, többi között hentesek, cukrászok, dietetikusok, vegetáriánus séfek, és mesterszakácsok. A cél a jó hangulat, és persze finomabbnál-finomabb fogások elkészítése, lendületesen és magabiztosan.

Számomra már az étel látványa is az egyik legkellemesebb dolog a világon. A főzést pedig egyenesen boldogságterápiának tartom, ami kiutat kínál a hétköznapok rohanásából. A főzés művészet, munka, szenvedély – mondja Justine, aki az ’Ausztrál mesterszakács’ első évadának versenyzőjeként lett országszerte ismert hazájában. Jelenleg saját főzőműsora és sikeres catering cége van. Első sorozatával mutatkozik be a TV Paprikán.

Bemutató április 1-jén, kedden, délután fél ötkor a TV Paprikán! További epizódok minden hétköznap ugyan ebben az időben!

TV Paprika

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr565880427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása