Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új Marsupilami epizódok a Minimax-on

Hétfőtől minden nap este fél nyolctól

2014. június 21. - emTV.hu

minimax.jpgValahol egy távoli dzsungelben sárga bundás, fekete foltos lények élnek, állandó veszélyben. Képesek két lábon járni és a fákon ugrálni. Okosak, beszélni is tudnak és nagyon, de nagyon viccesek. A Minimax egyenesen Palombia dzsungeléig repíti a gyerekeket, ahol ezek a sárga bundás, fekete pöttyös, különleges állatok élnek. Marsupilami és családja állandó veszélyben van, hiszen az orvvadászok mindig lesben állnak. De aggodalomra semmi ok, a csavaros eszű, bátor állatok mindig túljárnak az eszükön. Garantált a jókedv, a móka és a kacagás a Marsupilami legújabb részeivel! Houba, Houba!

Marsupilami figuráját 1957-ben André Franquin alkotta meg és ezzel hőse egy csapásra a képregények ismert figurájává vált. A képregényből először 2000-ben, majd 2003-ban készült animációs mesefilm. 2012-ben egy egész estét mozifilmet is láthattak a gyerekek, a Marsupilami nyomában-t.

A sorozat vadonatúj részei június 23-tól, azaz hétfőtől minden nap este fél nyolctól kizárólag a Minimax műsorán!

Minimax // emTV.hu

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr116395081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása