Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Október 26-án indul a Big Brother a SuperTV2-n

Már lehet jelentkezni!

2014. július 02. - emTV.hu

bigbrother.jpgOktóber 26-án indul a Big Brother új évada a SuperTV2 műsorán! A műsor, amely az első igazi nagyszabású magyar reality volt, már keresi szereplőit. Bárki jelentkezhet a műsorba, amely azon túl, hogy betekintést ad majd a szereplők mindennapjaiba, megváltoztathatja az életüket is. Jelentkezni megéri, hiszen a Big Brother győztese egy autót, egy lakást, és egy éven át havi egymillió forintos álomfizetést nyerhet majd.

bigbrother2014.jpgA Big Brother több, mint ötven országban közel kétmilliárd ember kedvence lett, a nézők ősztől a SuperTV2-n láthatják majd. A jól ismert és kedvelt formátum számos újdonsággal szolgál majd a televíziónézőknek, a Big Brother ház pedig már keresi új lakóit.

Jelentkezni a bigbrother.tv2.hu oldalon vagy a 0630 555 5513-as telefonszámon lehet.

Big Brother – Az új generáció – október 26-tól a SuperTV2-n!

TV2 Csoport // emTV.hu

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr196467891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása