Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Újra Ábel Anita ébreszti az RTL Klub nézőit

Teszári Nórát helyettesíti a 8:08 – Minden reggelben

2014. július 03. - emTV.hu

rtlklub.jpgNéhány hete Somogyi Zoltán szabadsága miatt Csonka András térhetett vissza műsorvezetőként az RTL Klub reggeli műsorsávjába. Most péntektől, hat adáson keresztül Ábel Anitával ébredhetnek a nézők, aki Teszári Nórát helyettesíti majd a 8:08 – Minden reggelben. A színésznő évekig volt műsorvezetője a csatorna Reggeli című műsorának.

8_08_logo.jpg

"Mélyvíz volt ez akkor a számomra, de mindent, amit a televíziózásból megtanultam, azoknak az éveknek köszönhetem" – mondja Anita. A színésznő a Delelőben kezdte Alföldi Róbert oldalán, majd 2001-től öt éven át ébresztette az RTL Klub Reggelijének közönségét. "Remélem, örülnek a nézők, hogy újra látnak! Izgulok egy kicsit, hiszen hét éve, 2005 óta nem vezettem élő, reggeli műsort."

Anitának Somogyi Zoltán partnereként lesz lehetősége hat reggelnyi nosztalgiára. Azt mondja, a nézők ugyan azzal az Anitával találkozhatnak, akivel évekkel ezelőtt. "Hogy mire számíthatnak velem kapcsolatban? Nem fogom meghazudtolni magam, ami a szívemen, az a számon, én már csak ilyen vagyok!"

RTL Klub // emTV.hu

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr726469821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása