Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Sportolókkal küzdöttek a Music Fm műsorvezetői

Rádiósok és sportolók küzdöttek meg egymással

2014. július 16. - radiosite.hu

musicfm.jpgProfi rádiósok és profi sportolók küzdöttek meg egymással a Telekom-Teqball, immár nemzetközi bajnokság döntőit megszakítva a Balaton Soundon. Míg mások a felhők mögül újra kibukkanó napot élvezték a Balaton Soundon, a 89.5 Music Fm Délutáni RoadShow-jának két, mindenre elszánt műsorvezetője komoly sportbabérokra tört. A radiosite.hu írása.

mfm_drsteqball.png

Horváth Szilárd és Balogh Tamás egy újsütetű, hazai fejlesztésű sportban, a teqballban találtak méltó versenytársra. Ellenfelük ugyanis nem volt más, mint a korábban a világ legjobb kézilabdázójának megválasztott Görbicz Anita és párja, a Barcelonát is megjárt válogatott focista, Vincze Ottó.

A profi rádiósok vállalkozása így hirtelen kilátástalannak látszott, szerencséjükre azonban a speciális, ívelt asztalon, focilabdával játszandó sporttal a profi sportolók is a Soundon, a Telekom Szurkolói Arénában találkoztak először.

"Bár profi labdajátékosokkal álltunk szemben, felbátorított minket, hogy ők is annyit értenek a teqballhoz, mint mi. Ez erőt adott és oroszlán módjára küzdöttünk" - mondta Horváth Szilárd, aki a verseny hevében még a csillogó üveggömböt idéző bukósisakjától sem vált meg.

radiosite.hu // emTV.hu

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr396514003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása