Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Megjött Kate és Mim-Mim, a legújabb kedvencek a Minimax-on

Kisgyerekes szülők, figyelem!

2014. július 18. - emTV.hu

minimax.jpgKate, az ötéves kislány, egy egészen különleges plüssnyuszi birtokosa. Ez persze nem tűnik fel senkinek, ám amikor Kate kíváncsisága szárnyra kapja képzeletét, valami egészen rendkívüli dolog történik; a lila plüssnyuszi életre kel, megnő, és valódi játszópajtása lesz a kislánynak.

Kate egy igazi mai kislány, mai környezetben él, és egy egészen különleges világ nyílik meg előtte. Nyuszijával, Mim-Mim-el és annak barátaival minden epizódban új helyeket fedeznek fel abban a reményben, hogy megoldják azokat a problémákat, amelyek Kate valódi életében előfordulnak. A kalandok végén hősnőnk mindig visszatér a valóságba, hogy szüleinek elmesélje, micsoda élményekben volt része és hogyan oldották meg Mim-Mim-el a nehéz helyzeteket. Hatalmas lila levelet és különleges pattogatott kukoricát is hoznak magukkal.

A bátor kislány és különleges nyuszijának kalandjai az óvodások és az iskola előtt álló gyermekek számára jelentenek igazi kikapcsolódást, és természetesen egy kicsit játszva tanulást is.

Kate és Mim-Mim - július 22-től minden nap 7:20-tól

Minimax // emTV.hu

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr206519543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása