Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Az RTL Klub képernyőjén rendel az ország háziorvosa

A műsorvezető és az ország háziorvosa dr. Tóth Tamás lesz

2014. augusztus 14. - emTV.hu

rtlklub.jpgŐsztől új formátummal jelentkezik az RTL Klub. A Dr. Tóth, a The Dr. Oz Show magyar változata hétköznaponként várja majd a nézőket a képernyő elé, egészségügyi témában, a legszélesebb spektrumon igyekszik majd eligazítást nyújtani.

dr_toth.jpg

Az egészségügyi internetes topikokban évről évre egyre több felhasználó kér tanácsot, sokan hajlamosak a világhálón talált cikkek alapján diagnosztizálni magukat. Az RTL Klub új műsora nekik is segítséget nyújthat, hiszen a készítők egy betegség mellett sem mennek majd el becsukott szemmel. Emellett dr. Tóth Tamás életmódtanácsokkal, táplálkozási tippekkel is szolgál, valamint a piacon fellelhető egészség megőrzését, illetve a gyógyulást elősegítő termékeket is bemutat majd. A műsor készítésénél a szerkesztők komoly orvosi és szakértő csapattal dolgoznak együtt.

A The Dr. Oz Show eredeti, amerikai változata idén már az ötödik évfolyamához érkezett, és továbbra is töretlen sikerrel fut tovább. Ennek a sikernek a titka és a műsor kulcsfigurája maga Dr. Oz, aki nemcsak megvizsgál, tanácsot ad, vagy éppen konzultál az adott terület szakértő orvosaival, hanem maga is kipróbálja a bemutatott edzéstervet, vagy megkóstolja a diétához összeállított menüsort. A magyar változat orvosa, dr. Tóth Tamás neve nem ismeretlen a magyar tévénézők számára, számos magazinműsorban vendég volt már szakértőként, sőt, az X-Faktor versenyzőinek is számos tanáccsal segítette egészségük megőrzését. A Fókusz ma esti adásában vele is találkozhatnak a tévénézők.

RTL Klub

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr946604951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása