Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A Macska: új sorozat a TV2-n

17:00-tól Maricruz, 17:30-tól A Macska

2014. augusztus 18. - emTV.hu

tv2.jpgMától minden hétköznap délután látható a TV2 legújabb sorozata, A Macska, ami a műfaj nagyhatalmának számító Mexikóban készül. A szériát idén tavasszal kezdték el forgatni olyan népszerű telenovella-hősökkel, mint Daniel Arenas, akit a Maricruz-ból ismerhetnek a magyar nézők és Maite Perroni, az Árva angyal főhősnője.

a_macska.jpg

A történet Inés Rodena kubai írónő hasonló című rádiónovelláján alapszik. A szeméttelepen élő Esmeralda és Pablo, a gazdag család sarja egy véletlen találkozás folytán egymásba szeretnek. A boldogságuk útjába azonban nem csak két különböző világuk áll, hanem szerelmi riválisok, gyermekeiket irányítani akaró szülők és nevelőszülők is. Sőt, kapcsolatukra árnyékot vet egy sötét múltbéli titok is.

A Macska elindulásával feleződnek a Maricruz hátra lévő epizódjai, így mindkét sorozat fél-fél órában várja a nézőket a képernyők elé.

TV2 // emTV.hu

fb_post.jpgzzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr446613923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása